Úvod »RACIO-BIO - DIA produkty» Mandľová múka 250 g
Zloženie: Mletá vylisovaná sušina z olejových semien mandlí 90%,amarantová múčka 10%
Priemerná nutričná hodnota (100g) Tuk: 23 až 24 g ,omega-6: 12 g , Vláknina: 26g , Sacharidy: 22g , Škrob: 28 g , Bielkoviny: 5 g , Energia:1635 k
Použitie: Vďaka svoje schopnosti absorbovať veľké množstvo tekutín a tukov je vhodná aj na zahusťovanie. Keďže neobsahuje lepok, je vhodná aj pre ľudí s intoleranciou na lepok na prípravu takého pečiva, zákuskov, muffinov alebo krémov, ku ktorým sa hodí jemná sladkastá chuť mandlí. Ak by sme chceli mandľovou múkou nahradiť klasickú pšeničnú múku, je dobré použiť v recepte o jedno vajíčko navyše ako je uvádzané.
Nie je vhodná pre ľudí alergických na orechy!
Skladovanie: Na suchom a chladnom mieste, vhodné skladovanie po otvorení v chladničke