Úvod »RACIO-BIO - DIA produkty» Miso Mugi jačmeň 400g
Miso Mugi jačmeň 400g MUSO
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóji alebo obilia, známa svojou charakteristickou sýtou chuťou a tmavou farbou.Obsahuje mnoho minerálov, vitamínov a celkovo povzbudzuje organizmus.
Miso neodmyslitelne patrí k japonskej kuchyni Mugi Miso Muso (jačmenné miso) má jemnú chuť a arómu. Je vyrábané rodinnou firmou s viacej než šesťdesiatročnou tradíciou, ktorá zachováva tradičné výrobné postupy. Látky obsiahnuté v Misu majú priaznivý vplyv na trávenie iných potravín a podporujú dobú funkciu tráviacich štiav v žalúdku. Ďalej pomáhajú odstraňovať nežiadúce mikroorganizmi v zažívacom trakte. Vhodné pre vegánov a vegetariánov.
Zloženie: Sójové bôby, jačmeň (29,5%), morská soľ (11,0%), fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).
Návod na prípravu: Používajte do polievok, omáčok, zálievok, pomazánok, pri príprave cestovín, k dochuteniu zeleniny, pre úpravu morských rias. Rozmiešajte požadované množstvo vo vlažnej vode alebo zeleninovom vývare. Miso by nemalo prejsť varom, a preto pridávajte vždy nakoniec varenia a pokrm nechajte pred podávaním chvíľu postáť.